Search
Close this search box.

Kié itt a tér?

A közlekedés – mint minden egyéb – igényt tart a városi tereinkre. Az, hogy a különböző funkciók (autózás, parkolás, séta, szabadidő, sportolás stb.) közt hogyan osztjuk fel a teret, döntés kérdése. Ez a döntés pedig óriási hatással lesz a mindennapjainkra, ettől is függ, milyen élmény valahol élni, lakni, tanulni, dolgozni,

Tovább »

Tervezzünk közösen április 11-én!

Sok kis fejlesztéssel javuljon Törökőr közlekedése! – Bringa, parkolás, járda

A SUNRISE projekt első, márciusi közösségi tervező workshopján az Újvidék tér és környékének közlekedési kérdéseire keresték a megoldásokat szakemberek segítségével a környéken élők. Az esemény célja az volt, hogy – most még szűrés és előzetes értékelés nélkül – minél több ötletet

Tovább »

Itt a törökőri problématérkép!

A SUNRISE projekt partnere, a Mobilissimus Kft. a Törökőr Tanácsadó Testületnek mutatta be először a helyi lakosok észrevételein alapuló, Törökőr kerületrész közlekedési problémáit és lehetséges megoldásait feltáró tanulmányát. 

Tovább »

Beszéljünk Törökőr közlekedéséről! Összeül a TTT

A Törökőr Tanácsadó Testület február 14-én, 17:30-kor tartja soron következő ülését.

Az ülés helyszíne: Bosnyák tér 4., ZETI iroda

A Törökőr Tanácsadó Testület feladatáról, működéséről itt olvashat bővebben. 

Még mindig lehet jelentkezni a testületbe aktív tagnak, ehhez elegendő egy rövid jelentkezési e-mailt küldeni a mizuglonk@zuglo.hu e-mail címre.

Tovább »

Önálló közlekedés látássérültként

Vakokkal sétáltunk Törökőrön, hogy megtudjuk, milyen akadályokba ütközik – gyakran szó szerint! – egy látássérült a mindennapi közlekedés során. Nos, annyit előre elárulhatunk, hogy a jegyzetfüzeteink hamar beteltek.

Tovább »