Search
Close this search box.

Kérdőíves felmérés Törökőr közlekedéséről

November közepéig várja a törökőriek véleményét a helyi közlekedési problémákról, az ezzel kapcsolatos fejlesztési igényeikről a kerületi önkormányzat. A térképes alkalmazás mellett most már online kérdőíves formában, sőt vakbarát verzióban is.

Tovább »

Találkozzon velünk, mondja el a véleményét élőben!

Október 16. és 20. között Törökőr kilenc különböző pontján találkozhatnak a környéken lakók, ott dolgozók, tanulók a MIZUglónk program SUNRISE standjaival. A standoknál bárki élőben elmondhatja véleményét a környék közlekedésével, illetve a széles értelemben vett mobilitásával kapcsolatban. 

Tovább »

Problématérképpel kezdődött a tervezés

Gyors bizonyítást nyert, hogy érdemes a közlekedési-mobilitási ügyekben is a helyi lakosság véleményét kikérni. A MIZUglónk program legutóbbi állomásán, a SUNRISE projekt nyitófórumán nem kellett sokat várni arra, hogy a kis létszámú, de annál lelkesebb hallgatóságból előbújjon a közlékeny, a helyi közlekedési, közterületi témákban aktív állampolgár.

Tovább »

Közös tervezéssel indul a Sunrise projekt

A MIZUglónk program részeként induló kezdeményezés, a Törökőr és környéke – a Kerepesi-Hungária-Thököly-Nagy Lajos király útja közötti terület- mobilitási fejlesztését célzó Sunrise projekt hivatalos nyitóeseményét tartja 2017. október  9-én Zugló Önkormányzata a Szent István Király Zeneművészeti Iskolában. 

Tovább »

Biciklis mélygarázs épült Hollandiában

Az új korszakalkotó létesítmény helyszíne Utrecht városa, ahol több mint százezren járnak dolgozni, iskolába vagy egyetemre a drótszamáron. A nagyváros elhatározta, hogy a világ legbiciklibarátabb települése lesz, ezért megnyitotta ezt a különleges létesítményt, ahol a 17 ezer négyzetméteren 6 ezer kerékpár tárolására nyílik lehetőség, és 2018 végére további 6500 bringát

Tovább »