Search
Close this search box.

Fedezzük fel együtt Törökőrt és környékét Babakocsival!

Találkozzunk március 28-án 10 órakor a Tábornok utca 8. előtt!

Sima és biztonságos utat a védőnőhöz!

A törökőri anyukák az első időkben a babával gyakran járnak a védőnőhöz a Tábornok utca 8. szám alá. Fedezzük fel együtt, hogyan érdemes babakocsival megközelíteni a helyszínt, és hol okoz kellemetlenséget az akadálymentesítés hiánya vagy a beláthatatlan kereszteződés. Mérjük fel együtt a problémákat és találjunk megoldásokat!

Találjuk meg Törökőr legjobb babakocsis sétautait!

Önök merre sétálnak a babával? Sétáljon velünk, és ossza meg a kedvenc útvonalát a többi kismamával és jelöljünk ki babakocsis sétautat együtt! Zugló egy olyan szerencsés kerület, hogy sok park és „zöld köztér” található, azonban sajnos sok a rossz minőségű járda. Zuglót forgalmas utak keresztezik, ahol az átkelés gyakran zajos, veszélyes kereszteződésekben lehetséges, és sok helyen hiányoznak az átkelők,zebrák, ami nehezíti a babakocsis sétautak kialakítását. De nem lehetetlen! A Sunrise projekt keretében most lehetőség van olyan ötletek és projektek megvalósítására amelyekkel könnyebb lesz közlekedni a környéken.

Mi a népszerű sétaút titka?

Legyen kényelmes, azaz az útvonalon elég széles legyen a járda, és ne legyen magas padka sehol. Legyen biztonságos, azaz olyan felfestések lámpák és táblák legyenek , amelyek elsőbbséget, és láthatóságot adnak az útvonalon közlekedőnek, (így esetleg egy másik pl. kismotoron közlekedő gyerekkel is bejárható legyen). Legyen kellemes, azaz lehetőleg a legkevesebb zaj-, és légszennyezettséggel terhelt területeken vezessen és lehető legnagyobb részt parkban. Jó, ha bababarát vendéglátóhely is útba esik, ahová a séta után, közben be lehet térni.

Járjuk be együtt a sétaútvonalakat, és találjuk ki közösen, hogyan lehetne azt még jobbá tenni!

Találjuk ki közösen!
Az Ön véleménye is számít! Ossza meg ötleteit a www.sunrise.mizuglonk.hu interaktív térképén, Küldje e-mailben a mizuglonk@zuglo.hu címre!

Továbbiak

Kapcsolódó Hírek