Search
Close this search box.

Itt a Zuglói Ökotérkép!

Hol találok a közelben ruhajavítót, cipészt? Hová vigyem a kimerült elemeket, a használt sütőolajat? A bringámat ki készíti fel a szezonra? Mi csináljak a megunt, de még jó állapotú ruháimmal, használati tárgyaimmal? Megkívántam egy vegaburgert, hová menjek? Van itt valahol egy közösségi komposztláda?

Tovább »
Solutions

Fenntartható vízgazdálkodás – virtuális tanulmányút videó, már magyarul is

Fenntartható vízgazdálkodás – virtuális tanulmányút videó, már magyarul is A Városi Vízkör – City Water Circles projektünk szakmai partnere, a berlini székhelyű Bundesverband fürBetriebs- und Regenwasser e. V. virtuális tanulmányútra hív mindenkit, aki szeretné megismerni a fenntartható városi vízgazdálkodás alapjait, kíváncsi a praktikus megoldásokra, és érdeklik a gyakorlati jó példák.

Tovább »

Patak napló – szeptember

Elérkezett az idő, hogy szeptemberre kialakuljon a sétány aprókövekkel kirakott járdájának végleges formája, hogy installálják az új közvilágítási rendszert, valamint felszereljék a kerékpártárolókat is. Miközben egy újabb szakaszon tovább folyik a Rákos-patak medrének előkészítése, másutt padokat, napozóteraszokat, napelemmel vezérelt kandelábereket helyeznek ki. A projektnek köszönhetően nő a rekreációs elemek minősége,

Tovább »